Over ons

 

Kees en Anneke met Salomé en Gideon

Mijn naam is Kees Bloed, ik ben getrouwd met Anneke en papa van vijf kinderen. Ik geef messiaans Bijbelonderwijs en toerusting door te schrijven en te spreken. God gaf mij in 2008 in een droom de visie om mij in te zetten voor de messiaanse beweging en dan vooral het niet-Joodse deel daarvan.

Mensen samenbrengen is onze passie. We dromen van een mooie toekomst voor alle volken. En dat vertalen we ook concreet naar een levensstijl zoals God dat in Zijn Woord heeft geopenbaard. Centraal daarin staat het feestvieren, met maaltijden en gemeenschap. In het leerhuis Messiaanse Banier dat we samen met vrienden hebben opgezet in Bodegraven, doen we dat ook. We leren uit Gods Woord, we vieren feest, vormen gemeenschap en bouwen zo aan een bijbelse Messiaanse cultuur.

 

Wat Sjemajah wil bereiken

Neem contact op met Kees, schrijver en spreker bij SjemajahIn 2013 hebben we Sjemajah opgericht om ons werk bekend te maken. Via Sjemajah willen we de Bijbelse boodschap delen door o.a. boeken, lezingen en workshops. De doelstelling is om onderwijs te geven vanuit de bijbelse wortels van het Joods-christelijke geloof. Dat betekent dat we het Evangelie brengen vanuit de oorspronkelijke Hebreeuwse boodschap van de hele Bijbel.

Onze visie is dat gelovigen uit de volkeren: genezen van oude religieuze patronen en groeien in hun identiteit naar het voorbeeld van de Messias Jezus. We hopen en bidden dat ons werk, en de concrete invulling daarvan in uw leven, daaraan zullen bijdragen.

Deze website hebben we opgericht met het doel om ons werk zichtbaar te maken, om regelmatig wat te kunnen schrijven over waar we bij Sjemajah mee bezig zijn.

Wil je op de hoogte blijven?
Houd onze pagina op facebook in de gaten.
Schrijf je in voor de wekelijkse update met telkens minimaal een inleiding voor bij ons bijbelleesrooster.