Over ons

 

Kees en Anneke met Salomé en Gideon

Mijn naam is Kees Bloed, schrijver en spreker voor Sjemajah. Ik ben de man van Anneke en papa van vijf kinderen. Mijn werk bestaat uit het schrijven van messiaans onderzoek en materiaal. Hier kunt u mijn portfolio vinden.

Mensen samenbrengen is onze passie. We dromen van een mooie toekomst voor alle volken. En dat vertalen we ook naar een concrete manier om te leven volgens de levensstijl die God in de Tora heeft geopenbaard. We doen van alles om onszelf te voorzien in rein eten, kleding en energie, om van het hele leven dat God geeft te genieten.
Om daarvan uit te delen, hebben Anneke en ik onze werkplaats Sjemajah, ‘van God gehoord’, ingeschreven in het handelsregister in 2013.

 

Wat Sjemajah wil bereiken

Neem contact op met Kees, schrijver en spreker bij SjemajahVia Sjemajah willen we de Bijbelse boodschap delen door o.a. boeken, lezingen en workshops.
De doelstelling is om onderwijs te geven vanuit de bijbelse wortels van het Joods-christelijke geloof. Dat betekent dat we het Evangelie brengen vanuit de oorspronkelijke Hebreeuwse boodschap van de hele Bijbel.

Onze visie is dat gelovigen uit de volkeren: genezen worden in hun ziel, hersteld worden in hun identiteit en groeien naar het voorbeeld van de Messias Jezus, volwassen in geloof en overvloedig in vruchtbaarheid. We hopen en bidden dat ons werk, en de concrete invulling daarvan in uw leven, daaraan zullen bijdragen.

Deze website hebben we opgericht met het doel om ons werk zichtbaar te maken, om regelmatig wat te kunnen schrijven over waar we bij Sjemajah mee bezig zijn.

Wil je op de hoogte blijven?
Houd onze pagina op facebook in de gaten.
Schrijf je in voor de wekelijkse update met telkens minimaal een inleiding voor bij ons bijbelleesrooster.